ASORTYMENT

Nasz asortyment proszków mlecznych to szeroka gama dodatków spożywczych, która ma szerokie zastosowanie w cukiernictwie, piekarnictwie, lodziarstwie i wielu innych branżach spożywczych.

Nasza wiedza i technologia pozwala na dowolne modyfikowanie receptur, poprzez zastosowanie odpowiednich proporcji białka i tłuszczu oraz możliwości doboru tłuszczu właściwego dla danego produktu: mlecznego lub roślinnego (palmowego i kokosowego).

Nasz asortyment z pewnością przyczyni się do wzmocnienia wizerunku Państwa firmy – jako producenta dbającego o zdrowie konsumenta.

Armor proteins
Image decoration
BILACT

BILACT

Jest to preparat mleczny w proszku - otrzymany metodą suszenia rozpyłowego z serwatki podpuszczkowej z dodatkiem tłuszczu roślinnego i koncentratu białka serwatkowego.

Image decoration
BILACT ML

BILACT ML

Jest to preparat mleczny w proszku - otrzymany metodą suszenia rozpyłowego z mleka chudego z dodatkiem tłuszczu roślinnego

Image decoration
CREMOLACT

CREMOLACT

Preparat na bazie tłuszczu mlecznego, otrzymany metodą suszenia rozpyłowego ze słodkiej pasteryzowanej śmietanki, mleka odtłuszczonego, serwatki oraz koncentratu białek serwatkowych

Image decoration
BIAŁKA MLEKA

BIAŁKA MLEKA

Jest to preparat mleczny w proszku - otrzymany metodą suszenia rozpyłowego z serwatki z dodatkiem mleka chudego

Image decoration
PROSZEK JOGURTOWY

PROSZEK JOGURTOWY

Proszek jogurtowy odtłuszczony wyprodukowany metodą rozpyłową z ukwaszonego przez bakterie: mleka odtłuszczonego (Y 1/ Y 2/ Y P) lub mleka odtłuszczonego z dodatkiem serwatki (Y 3)

Image decoration
ŚMIETANKA W PROSZKU

ŚMIETANKA W PROSZKU

Produkt otrzymany z mleka i z słodkiej pasteryzowanej śmietanki.

Image decoration
SERWATKA W PROSZKU

SERWATKA W PROSZKU

Produkt otrzymany przez wysuszenie serwatki uzyskanej w procesie produkcji sera dojrzewającego, poddanej demineralizacji.